You are here

John Leo mag optreden op Het Schlagerfestival

10/02/2019 20:00-

Winnaar van The Voice Senior werd in laatste instantie toegevoegd.

Met headliner André Hazes (‘Leef’) en Willy Sommers, De Romeo’s, Vader Abraham, Lindsay, Laura Lynn, Yves Segers, John Terra, Wim Soutaer en Charles Van Domburg, Luc Steeno en gastheer-presentator Kürt Rogiers, was de line-up van Het Schlagerfestival 2019 nagenoeg compleet, maar in laatste instantie voegen de organisatoren nog The Voice Senior-winnaar John Leo toe aan hun affiche.

Na een spannende finale werd de 67-jarige Kempenaar eind vorig jaar de eerste winnaar van deze tv-talentenjacht. Oorspronkelijk won hij een single-opname, maar platenfirma Universal Music heeft dat omgezet in een album. Dat verschijnt in mei en bestaat uit Nederlandstalige amusementsmuziek waarbij John Leo de hulp en medewerking krijgt van o.a. Will Tura, John Terra en producer Bert Gielen. De poulain van The Voice Senior-coach Walter Grootaers krijgt naast het platencontract en de geldprijs van 10.000 euro, ook nog een uitnodiging voor Het Schlagerfestival 2019, dat op 29, 30, 31 maart en 6 april plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena.

Dit is de reactie van John Leo op zijn deelname aan Het Schlagerfestival 2019: “Dat ik dit nog allemaal mag meemaken. Met de John Leo Showband heb ik meer dan 50 jaar artiesten begeleid op het podium en nu sta ik zelf, met een live band, op het grootste muziekfeest van Vlaanderen. Schitterend! Binnenkort zitten we samen om het repertoire te bepalen. ‘De Clown’, dat ik bracht tijdens The Voice Senior-finale, of ‘Verloren hart, verloren droom’ dat ik tijdens de Blind Auditions zong, zijn kanshebbers”.

Tickets voor Het Schlagerfestival 2019, dat plaatsvindt op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondagmiddag 31 maart en zaterdag 6 april in de Hasseltse Ethias Arena, kan je bestellen op www.hetschlagerfestival.be, of telefonisch op 070/345.345 (max. €0,30/Min).

(Nico Vanaken)

Gerelateerde foto's:

Finale The Voice Senior

John Leo - Vilvoorde - 28/12/2018