.
News Image

John Leo brengt eerbetoon aan jarige Will Tura

John Leo brengt 'Geen Zomer Zonder Jou'.


Vlaanderens allereerste winnaar van The Voice Senior, John Leo uit Geel, brengt met zijn nieuwe single ‘Geen zomer zonder jou’ een mooie ode aan de binnenkort jarige Will Tura. Het was Will zelf die aan John voorstelde om zijn lied uit 1968 opnieuw op te nemen.

John Leo legde na zijn overwinning van The Voice Senior een indrukwekkend muzikaal parcours af. Hij mocht een album opnemen, dat moeiteloos de hoogste regionen van de Ultratop haalde en had een drukbezette agenda. Door de coronacrisis moesten heel wat optredens verplaatst worden naar een latere datum, maar John hoopt dat hij vanaf het najaar weer regelmatig op de Vlaamse podia zal staan.

Ik heb de voorbije maanden niet stil gezeten, zegt John. Ik heb van de vrijgekomen tijd gebruik gemaakt om een nieuwe repetitieruimte in te richten en heb nieuwe programma’s samengesteld waarmee ik binnenkort het land in trek. Ook met mijn live band wil ik opnieuw gaan optreden. Daarnaast zijn er ook mijn twee kleinkinderen, waarvoor ik altijd graag wat tijd vrijmaak”.

De single ‘Geen Zomer Zonder Jou’ is terug te vinden op het album ‘Nooit Te Laat’ van John Leo.