.
News Image

Schlagerfeest ‘Daar bij die molen’ dit jaar niet aan de molen van Olen

 Schlagerfeest wijkt dit jaar uit naar domein Teunenberg.


Het Olense schlagerfeest ‘Daar bij die molen’ wijkt dit jaar uitzonderlijk uit naar domein Teunenberg, reden daarvoor zijn de wegenwerken waar Ben Crabbé het de afgelopen weken al meermaals had in Blokken.Zak de eerste vrijdag van juli af naar domein Teunenberg voor een hulde aan het Vlaamse levenslied. Met een line-up die rijkelijk gevuld is met Vlaamse artiesten maakt Olen zich op voor dit zomers muziekfestijn. ‘The Voice Senior’-winnaar John Leo bijt de spits af en brengt de sfeer op gang. De partyband ‘Swoop’, onder leiding van Filip D'Haeze, zet het feestje verder met hits als ‘Ik zing een lied voor jou’, ‘We zingen oelalala’ en ‘Doe de Swoop’. Laura Lynn hoeven we niet meer voor te stellen. Deze Vlaamse schlagerkoningin zorgde tijdens het kleinkunstfestival van 2017 al voor een hoog ambiancegehalte met een mix van schlager-, pop- en countrymuziek. Bart Kaëll laat met hits als ‘Zeil je voor het eerst’ en ‘De Marie-Louise’ al 30 jaar lang zalen en pleinen vollopen en bespeelt het publiek op een manier waarop weinigen het hem nadoen. Een aanstekelijke ambiancemaker, die er telkens opnieuw zin in heeft en dat uitstraalt op elk podium dat hij betreedt. Ronny Lee sluit traditioneel het schlagerfeest af.
Het schlagerfestival vindt dit jaar plaats op domein Teunenberg, Boerenkrijglaan 51E. Door wegenwerken in de buurt is het niet mogelijk om de Industrielaan af te sluiten voor verkeer. De organisator stelt de veiligheid van de bezoekers voorop en heeft daarom voor een andere locatie gekozen.
Praktisch:

• op vrijdag 5 juli 2019

• start optredens om 19.00 uur, deuren open om 18.00 uur

• locatie: domein Teunenberg, Boerenkrijglaan 51E

• tickets voor ‘Daar bij die molen’ zijn verkrijgbaar via www.keizerkarelolen.be of aan het onthaal van het gemeentehuis, bij Vrije Tijd of de bibliotheek in Olen. In voorverkoop betaal je 9 euro, aan de kassa de dag zelf betaal je 12 euro.

Bio van Laura Lynn, John Leo, Swoop en Bart Kaëll