.
News Image

John Leo had schrik voor een hartaanval

De man heeft hartproblemen.


Hoe zou het John Leo zijn één dag na zijn ovewinning bij The Voice Senior? De opnames van de finale dateren al van een tijdje geleden en die opnames waren best wel emotioneel voor de zanger uit Geel. De 66-jarige zanger vreede tijdens de opnames een ataqque te krijgen, vertelde hij aan Het Laatste Nieuws. Leo Geudens, dat is de echte naam van artiest John Leo, want zo mogen we hem echt wel noemen. John Leo is een artiest in hart en ziel. Zijn inschrijving heeft hij voor een stuk te danken aan Marc Dex. De vader van Barbara porde John aan om zich in te schrijven en daar heeft hij geen moment spijt van gehad.



Ik dacht dat Rita zou winnen en schrok me een bult toen An Lemmens mijn naam afriep. Geloof me, ik was aan het sterven op het podium, omdat ik bang was dat ik mijn tekst zou vergeten. Ik vreesde zelfs dat ik een attaque zou krijgen, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

John moest drie jaar geleden een zware operatie ondergaan. Eigenlijk zou het een openhartoperatie worden maar dat zag John niet zitten uit schrik nooit meer met zijn stem te kunnen uithalen. En dws werden er zeven stents geplaatst. Gelukkig zijn er nu betere technieken. Ik voel me ook beter, glimlacht de zanger die nog een ander medisch probleem heeft.



John: Daarnaast heb ik nog eens drie hernia’s. Maar van zodra ik op het podium sta, voel ik niks meer. En van die hernia's was vrijdagavond weinig te merken tijdens een feestje in Geel. John had een zaaltje afgehuurd om met zijn vrienden, familie én fans naar de finale van The Voice Senior te kijken en er werd tot een gat in de nacht doorgegaan. En uiteraard kon John Leo er niet aan weerstaan om ook even te zingen.


Bio van John Leo

Meer Over:

John Leo