.
News Image

Johan Kalifa neemt ons mee naar ‘ Winterwonderland’!

Johan Kalifa brengt kerstnummer uit.




Johan Kalifa is bij het grote publiek bekend geworden als acteur in de VTM reeks ‘De Buurtpolitie’. Hier speelde hij de goedlachse en oprechte inspecteur Obi Basu. Met zijn cover ‘Vlaanderen’ in januari 2018 en zijn eerste eigen nummer ‘Dans met me mee’ in augustus 2020 liet hij het publiek kennis maken met Johan Kalifa, de zanger. Zowel ‘Vlaanderen’ als ‘Dans met me mee’ werden door het publiek goed onthaalt en allebei de nummers behaalden een plek in de Vlaamse ultratop 50.



Nu de zomer voorbij is en de zomersingle ‘Dans met me mee’ sinds kort de ultratop heeft verlaten is het tijd voor iets nieuws! De koude wintermaanden zijn het land binnen gekomen, een ideaal moment dus om een nieuwe single naar buiten te brengen. Wintermaanden worden vaak als minder aangenaam ervaren. Vooral nu de coronacrisis nog steeds het land regeert. Cultureel gezien gaat het heel slecht maar ondanks dat, blijft muziek wel een belangrijke rol spelen in het leven van de mensen.



Met de nieuwe single ‘Winterwonderland’ wil Johan Kalifa zijn bijdrage leveren aan ‘het positieve gevoel ‘en de mensen een hart onder de riem steken. De leuke tekst, die trouwens geschreven is door de vriendin van Johan Kalifa en de mooie kinderstemmen van de zingende dansertjes van dansschool Pivolté uit Brasschaat, gaan zeker voor dat blije gevoel zorgen.



De single is vanaf vrijdag te koop.




Bio van Johan Kalifa

Meer Over:

Johan Kalifa