.
News Image

JOE fm lanceert nieuwe speelgoedactie voor arme kinderen

SOS Speelgoed: JOE fm en DreamLand zamelen voor derde jaar op rij speelgoed in voor kansarme kinderen.

Ook dit jaar zamelt JOE fm speelgoed in voor kansarme kinderen in Vlaanderen met S.O.S. Speelgoed. Vanaf vandaag kan iedereen terecht met z'n oude speelgoed in een DreamLand-winkel in de buurt. Op donderdag 5 december wordt al het speelgoed tijdens de grote slotshow overhandigd aan zo'n veertig goede doelen, ten voordele van kansarme kinderen.

De insteek van S.O.S. Speelgoed blijft hetzelfde als de voorgaande jaren. De JOE fm - dj's willen samen met iedereen iets doen aan het feit dat niet alle kinderen even bevoordeeld zijn bij het krijgen van speelgoed. Rond deze tijd van het jaar is dat natuurlijk extra merkbaar.
Vorig jaar werd maar liefst 1250 vierkante meter speelgoed verzameld en daar willen we bij JOE fm graag nog enkele volle vrachtwagens aan toevoegen.

Tot eind november kan iedereen terecht in een DreamLand-winkel in de buurt om er zijn tweedehands speelgoed binnen te brengen. Speelgoed dat nog in goeie staat is, maar niet meer gebruikt wordt. De JOE fm – dj's verzamelen alles tijdens een grote slotshow op donderdag 5 december en overhandigen het speelgoed aan lokale initiatieven en goede doelen. Zij kunnen het speelgoed een betere bestemming geven dan je zolderkamer.
S.O.S. Speelgoed, inzamelactie nog tot en met donderdag 5 december.