.
Jo Vally
zaterdag 20 augustus 2022

Jo Vally gaat de politiek in: “gratis dat bestaat niet meer”

Hij is er klaar voor

Een BV die in de politiek gaat, het is geen grote uitzondering meer. Ook Jo Vally waagt binnenkort zijn kans. En hij heeft al een perfect beeld van wat hij allemaal wil zien veranderd worden.

“Als je een nieuwe partij opstart, heb je daar geen last van. Maar ik vind het jammer dat je als beginnend politicus kleur moet bekennen. Wat mij het meeste opvalt bij de gemeentepolitiek is dat mensen op personen stemmen, omdat hij of zij iets gerealiseerd hebben dat in de smaak valt”, begint Jo in Primo.

Volgens Jo maakt het voor veel mensen niet uit tot welke partij hij of zij behoort, als hij of zij maar iets weet te realiseren.

“Het cultuurbeleid in Meise zou bijvoorbeeld veel beter kunnen. Mijn inziens wordt er te weinig ingezet op wat er leeft bij de inwoners. Ik hoor vaak schrijnende verhalen van kinderen die met een lege brooddoos in de klas zitten. Vaak lost de school dat dan op, maar ‘gratis’ bestaat niet.”

De ambitie van Jo ligt hoog, maar wil verkozen raken om wie hij is en wat zijn ideeën zijn. “Ik ben alvast niet van plan om verkozen te raken door in elk café stamgasten te trakteren op gratis bier. Dat is niet de juiste manier.”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally