.
Jo Vally
maandag 29 augustus 2022

Jo Vally: “Dat zorgde voor discussies thuis”

Hij was niet vaak thuis

Voor heel wat mensen was het na 2 jaar binnen zitten de zomer van hun leven. De knaldrang bij heel wat mensen was groot en de festivals werden deze zomer dan ook volop en druk bezocht.

Wie ook van deze zomer heeft geprofiteerd is zanger Jo Vally. Hij bracht een nieuwe single uit en genoot van wat qualitytime met zijn kleinkinderen. 5 kleine rakkers die hij maar wat graag verwend.

“Al is verwennen misschien een groot woord. Ze komen gewoon thuis niets te kort. Hun speelkamer daar heeft meer weg van een speelgoedwinkel, terwijl ge onze Stan nog het meeste plezier doet met een dikke knuffel. Da’s een echte flodderaar”, lacht Vally in Tv Familie.

Deze zomer geen ‘Tien Om Te Zien’ voor Jo Vally, in tegenstelling tot tientallen jaren geleden wanneer hij zowat elke week op het podium werd verwacht van het populaire programma.

“Toen was ik meer niet thuis dan wel. En ik heb toen weinig tijd gehad voor mijn dochter Carmen. Ik compenseerde dat toen altijd met geschenkjes. Maar dat zorgde dan weer voor veel discussies thuis.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally