.
News Image

Jimmy van Get Ready beleeft ergste nachtmerrie

Droomvakantie van Jimmy eindigt in rampenfilm.


Get Ready-zanger Jimmy plande na een drukke periode een droomvakantie in Jamaica met zijn echtgenoot Davy. Maar die vakantie eindigde in een nachtmerrie…



Even de batterijen opladen en hun zesde huwelijksverjaardag vieren op Jamaica, één van de mooiste eilanden ter wereld waar ze al voor de derde keer naartoe trokken. Een supervakantie die echter eindigde in wat enkel als een rampenfilm omschreven kan worden.



Jimmy Samijn en zijn echtgenoot Davy hebben hun hart verloren aan Jamaica. “Er hangt daar een gemoedelijke sfeer en de mensen zijn altijd vriendelijk,” aldus de zanger van Get Ready in Dag Allemaal. En ook deze keer beleefden ze een supervakantie, maar dan moest de terugreis nog beginnen…



Snel terugkeren naar hun droomparadijs zullen Jimmy en Davy niet meteen overwegen, want op de terugreis liep het grondig fout. In die mate dat Jimmy er een trauma aan overhield. De vliegtuigmaatschappij had een oud en gammel toestel gehuurd voor de terugreis. De terugreis was een regelrechte nachtmerrie, aldus Jimmy in Dag Allemaal, “alsof we in een rampenfilm waren beland.” Twee keer kort na elkaar kwamen ze in een enorme luchtzak terecht, waarbij het vliegtuig plots tientallen meters naar beneden viel. Niet te vergelijken met normale turbulentie, aldus Jimmy, er heerste paniek op het vliegtuig. “Iedereen was aan het roepen en tieren. Sommige mensen begonnen zelfs te huilen.” Alsof we in een rampenfilm beland waren, getuigt Jimmy aangeslagen in Dag Allemaal. Jimmy weet nu wel hoe hij zou reageren bij een vliegtuigcrash. “Ik was verlamd van angst en kon niks meer uitbrengen.” Nog steeds krijgt Jimmy koude rillingen als hij eraan terugdenkt. Hij heeft echt een schrik opgedaan.



Jimmy vertelt dat hij nochtans al zo vaak gevlogen heeft, maar de volgende vakantie zal toch dichter bij huis zijn. Maar sowieso is vakantie niet voor meteen, want de zomer staat volledig in het teken van Get Ready. Met zijn showbizzbroers Koen, Glenn en J.M. staat Jimmy dit jaar 22 jaar op de planken als Get Ready. En aangezien hun fans hen zo trouw gebleven zijn worden ze verwend met een nieuwe single. Jimmy is dankbaar dat Get Ready nog steeds zo’n succes is.


Bio van Get Ready en Jimmy Samijn

Meer Over:

Get Ready Jimmy Samijn