.
Jimmy Frey
donderdag 16 mei 2024

Jimmy Frey: “Ik had haar gevraagd geen risico’s te nemen”

Ze kreeg een miskraam

Tijdens zijn hoogdagen had Jimmy Frey de reputatie van een echte playboy te zijn. Maar daar heeft hij het tot op de dag van vandaag best wel moeilijk mee.

“Toen ik vorig jaar vertelde over mijn vroegere vriendin die zwanger was van mij, zagen sommigen daarin weer iets van 'de playboy'. Maar ik was toen vijf jaar samen met die vrouw, zij was echt mijn vriendin, niet zomaar een meisje dat ik zwanger had gemaakt”, zucht Frey in Dag Allemaal.

Die vriendin kreeg helaas ook een miskraam toen Jimmy en zij al uit elkaar waren. Dat kwam niet geheel als een grote verrassing voor de zanger.

“Ik had haar gevraagd geen risico's te nemen, omdat ik uit een periode kwam van chemo en bestralingen voor lymfklierkanker non-hodgkin. Daardoor was mijn vruchtbaarheid miniem. Jaren later vernam ik van mijn zus dat die vriendin toen in verwachting was geweest, maar het vruchtje was natuurlijk kansloos. Ze had het mij nooit durven te vertellen. Abortus was 't zeker niet, het was een miskraam. Ik zie die vrouw nog geregeld, we zijn later echte vrienden geworden. Maar toen we een koppel waren, was ik seksueel niet in form. Als je zo'n zware therapie voor kanker krijgt, denk je niet aan de liefde bedrijven.”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey