.
News Image

Jill Shaw verzorgt voorprogramma Megan Nicole

Jill Shaw opent voor Amerikaanse Megan Nicole in Arenbergschouwburg op 28 januari.

Jill Shaw heeft als jongvolwassen vrouw al heel wat op haar palmares staan. Model, muzikante (u kent haar misschien nog van het duo Jill & Lauren dat België verdedigde op het Junior Eurosongfestival in 2010), parttime surfergirl, leergierige student, er is niets dat de talentvolle Jill niet graag doet. Maar wat haar jonge hartje het meest kan bekoren is de muziek! Jill loves, breathes, plays and writes music! Ze doet niet liever dan haar rebelse songs live te spelen voor haar fans. Haar zomerhit uit 2012 "Summer Sucks" is nog steeds een dijk van een schijf, live op podium nog eens te meer.
Jill's laatste wapenfeit was de single "All For You" afgelopen zomer en een reeks concerten in binnen- en buitenland, waaronder enkele in Spanje en Frankrijk. Intussen concentreert ze zich op haar muziekopleiding aan de hogeschool en het schrijven van nieuwe nummers. Hiervoor vertrekt ze binnenkort weer naar New York voor enkele intense schrijfsessies.
Jill ging dan ook maar wat graag in op de uitnodiging van de Amerikaanse Megan Nicole, de negentienjarige pop artieste met ruim 2,3 abonnees op haar YouTube kanaal en contract bij Bad Boy/Interscope Records label op zak, om haar show van 28 januari in de Antwerpse Arenbergschouwburg te openen.
Megan Nicole verwierf bekendheid door haar covers van hits als "Use Somebody" (Kings Of Leon), "The Lazy Song" (Bruno Mars), "The A Team" (Ed Sheeran), "Just Give Me A Reason" (P!nk), "Kiss You" & "Live While We're Young" (One Direction), "Stay" (Rihanna), "Wrecking Ball" (Miley Cyrus), "We Are Never Ever Getting Back Together" (Taylor Swift), "Roar" (Katy Perry), ..., maar brengt ook haar eigen songs uit via Universal Music. De single "B-E-A-UTIFUL" (28 miljoen views!) en "Summer Forever" (6,3 miljoen views) doen het beste vermoeden voor haar debuutplaat waar ze de laatste hand aan legt.
Na haar succesvolle passage in de AB als support van Boyce Avenue, keert Megan Nicole terug naar België voor haar show als headliner, met het Vlaamse toptalent Jill Shaw als voorprogramma.
Tickets: € 25 (inclusief servicekosten) verkoop: . www.arenbergschouwburg.be of via 03 202 46 46

Bio van Jill Shaw

Meer Over:

Jill Shaw