.
News Image

Jill Shaw stelt zomersingle Vanilla voor

Leuke zomersingle van Gentse zangeres. 


“Love me like Vanilla…” zingt Jill Shaw (23) in haar nieuwe zomersingle, vanaf vandaag beschikbaar op de digitale muziekkanalen. Voor de catchy zomervibes van “Vanilla” zat de Gentse zangeres zelf aan de schrijftafel, samen met producer Wouter Vander Veken, met wie ze destijds ook “Summer Sucks” schreef.


Jill bestormde de hitlijsten in 2012 met haar debuutsingle “Summer Sucks”. Na dat eerste succes neemt ze tijd om verder te studeren aan de Antwerpse Jazzstudio. Na schrijfsessies met verschillende muzikanten in New York en studiowerk met John Roan, de man achter de succesband Arsenal, brengt Jill Shaw de 5-track EP “Dark Paradise” (2016). De songs klinken een stuk volwassener en worden goed onthaald. Jill tourt die zomer met haar band en laat de fans kennismaken met haar nieuwe sound.


Klaar voor een volgend hoofdstuk dook Jill in recente maanden de studio in met David Poltrock en Nina Sampermans, beiden succesvolle artiesten, producer en auteur componisten. Het resultaat is “Game”, een eigentijdse elektro-popsong met sterke Scandinavische invloeden. Hiermee steekt Jill een hart onder de riem voor transgenders en wil ze dit thema via haar muziek bespreekbaar maken. Mei 2018: de single “Vanilla” is klaar om een deel van jouw zomer te worden! Het catchy liedje neemt meteen bezit van je en blijft zich in je hoofd herhalen als een echte earwurm. You’ll love it like… vanilla!

Bio van Jill Shaw

Meer Over:

Jill Shaw