.
Jill Goede
woensdag 7 april 2021

Jill: "het was géén zoen, er kwam geen tong aan te pas"

Jill reageert op haar innige kus met Thomas.

De kus tussen van Jill aan Thomas afgelopen weekend in Big Brother was er één om niet snel te vergeten. Dat Jill verliefd is op Thomas, dat weten we al, maar buiten het huis gaan zij verder wel uitzoeken hoe één en ander verder zal lopen. Gelijk hebben ze, de omstandigheden zullen in het dagdagelijkse leven héél anders zijn. Maar dat er vlinders zijn, dat is duidelijk en daar is totaal niets mis mee!

Er werd tijdens het lange weekend en tijdens het bezoek van Thomas een kus op de mond gegeven. “Neen, het was géén zoen, het was een kus”, vertelde Jill afgelopen week aan Big Brother.

Nu weten wij dat bepaalde woorden in Vlaanderen en Nederland een andere betekenis hebben en misschien was bij het kussen en zoenen ook wel zo en dus kregen wij tekst en uitleg van Jill tijdens een persmoment dat woensdag via de stream te volgen was. “Een zoen is écht tongworstelen, dat je gewoon die spetters en bacteriën aan elkaar uitdeelt en een kus is gewoon lip tegen die andere lip en niet meer dan dat. Ik kan écht beloven dat er géén tong bij te pas is gekomen, écht niet. Die kans heb ik helaas laten liggen”, reageert Jill.
“Misschien had ik het inderdaad anders moeten aanpakken, maar dat is niet gebeurd, dat is voor donderdag”, lacht Jill.