.
News Image

Jeroen Meus knijpt puist uit op tv

Gelukkig is dat geen dagelijkse kost. 


Donderdagavond scrollen vier nieuwe panelleden gezwind op en neer door de online rollercoaster van het internet in de derde aflevering van Control Pedro: Jeroen Meus, Sofie Lemaire, Rik Verheye en Jelle De Beule. Pedro en zijn internetvrienden verdiepen zich in de Emotion Recognition Software, die gemaakt is om menselijke emoties te lezen en te interpreteren. De technologie kan goed van pas komen, zeker voor Jeroen Meus ... Hij is de proefpersoon van dienst en probeert binnen te geraken in de meest legendarische technoclub ter wereld: Berghain in Berlijn. Maar lukt het hem ook?

Pedro verdiept zich in het fenomeen van online reviews. Samen ontdekken ze de wereld van Hookers.nl, een site met honderdduizenden leden waar in geuren en kleuren verslag wordt uitgebracht van prostitueebezoeken.

Pedro slaagt er in Jeroen Meus een gerecht te laten bereiden dat Dagelijkse Kost nooit zou halen. De magen van de panelleden worden verder danig op de proef gesteld wanneer ze kennis maken met een Indiër die een wel heel specifiek YouTube-kanaal heeft. Dr. Lalit Kasana specialiseert zich namelijk in het uitnijpen van puisten, meeëters en abcessen.

De panelleden krijgen ook de kans om zich onder te dompelen in dè game hype van het moment: Fortnite. Ze doen dat niet alleen: ze nemen een online coach onder de arm. Het wordt een geschifte trip die deze coach zich nog lang zal herinneren. Tot slot ontdekken ze op wie regisseur Jan Eelen zich baseerde voor het personage Jay Vleugels uit Callboys: Pedro's vaste cameraman Jay. , gaat clubben en leert Fortnite spelen in Control PedroAflevering 3 van Control Pedro, donderdag om 21.35 op VIER

Bio van Jeroen Meus

Bio van Pedro Elias, Sofie Lemaire, Rik Verheye en Jelle De Beule