.
Jeroen De Pauw
vrijdag 16 december 2022

Jeroen De Pauw: “Ik ben een freak wat onze kerstboom betreft”

Hij geniet ervan om die kitscherige boom samen met zijn dochters te versieren

Bij njam! zien we hem in het programma ‘De eregast’ en in ‘HAPeritief!’, zonder twijfel de geknipte aperitiefman. Maar ook in zijn eigen restaurant ‘Canapé’ in Tervuren zet Jeroen De Pauw in op het concept van ‘apero-dining’.

De unieke beleving bij ‘Canapé’ zit hem in de permanente stroom kleine hapjes. Geen klassieke trein voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht dus.

Tijdens de feestdagen is het restaurant gesloten om het personeel de kans te geven vakantie te nemen en bij hun familie te zijn. “Na een druk jaar gunnen we hen dat met veel plezier”, aldus een trotse Jeroen in Primo.

Ook bij Jeroen zelf is het dé tijd om met zijn vrouw en drie dochters te genieten. “Ik bak samen met de kinderen koekjes of we maken een lange winterse boswandeling. Dingen waar ik op andere momenten helaas te weinig tijd voor heb”, bekent hij.

“Ik ben een freak wat onze kersboom betreft”, geeft de kok toe in Primo. “Ik wil elk jaar opnieuw speciale kerstballen en geniet ervan om die kitscherige boom samen met mijn dochters te versieren.”

Bio van Jeroen De Pauw

Meer Over:

Jeroen De Pauw