.
Jeroen De Pauw
zondag 18 december 2022

Jeroen De Pauw: “Het ideale feestje is één lange aperitief”

Tips uit de koksmuts van Jeroen

Welke tips tovert Jeroen De Pauw, chef-kok bij njam! voor de feestdagen uit zijn koksmuts? Primo vroeg het hem naar aanleiding van de aankomende feestdagen.

Alleszins geen klassiekers zoals gevulde kalkoen voor Jeroen, hoewel hij het wel begrijpt. “Het is best gezellig, zo met de hele familie rond de kersttafel en in het midden zo’n gigantisch gebraden beest.”

Bij Jeroen zal de avond gevuld zijn met veel verschillende hapjes. “Voor mij is het ideale feestjes één lang aperitief”, geeft hij toe.

En ook zijn dochtertjes Leonie, Suzan en Odile, delen die apéro-liefde. “Als we aan een vrij weekend beginnen of een rustig momentje hebben, komen ze haast altijd met dezelfde vraag: ‘Zullen we een aperitiefje doen,” lacht Jeroen trots.

Volgens de chef-kok is sharing de nieuwe hype. Veel beter dan een uitgebreid hoofdgerecht. Zijn goede raad: “Ik raad iedereen aan om niet te veel en vooral niet te zwaar te eten. Voor je het weet ben je ‘overboeft’.

Bio van Jeroen De Pauw

Meer Over:

Jeroen De Pauw