.
Jens Dendoncker, Julie Van den Steen
zondag 5 februari 2023

Jens Dendoncker speelt zijn mooie ogen uit

“Ik heb mijn lijf niet mee”

Hij duikt tegenwoordig overal op. In tal van programma’s is Jens Dendoncker te zien als presentator en binnenkort ook in ‘The Masked Singer’.

De vele kansen die hij krijgt in de media zijn uiteraard een boost voor het zelfvertrouwen. “In mijn persoonlijk leven blijf ik een twijfelaar en een piekeraar, hoor, maar op professioneel vlak geloof ik dat het allemaal niet slecht is wat ik doe. Als je mooie kansen blijft krijgen, schept dat inderdaad vertrouwen”, bekent Jens aan Story.

“Ik omring me wel met mensen die eerlijk zijn met mij, die het ook zeggen als ik ernaast zit. Want natuurlijk zijn er werkpuntjes. Soms moet ik wat meer rust nemen tijdens presentaties”, geeft Jens Dendoncker toe.

Gelukkig had ik als stand-upcomedian al veel podiumervaring toen ik met televisie begon. Ik heb mijn lijf misschien niet mee maar mijn mooie ogen kan ik wel uitspelen, verneemt Story van Jens.

Ook ‘The Masked Singer in Concert’ zal door Jens gepresenteerd worden. Maar gezien zijn podiumervaring zorgt dit voor hem niet meteen voor extra stress.

Bio van Jens Dendoncker