.
Bart Canaerts en Jennifer Heylen op de Mia's 2023
maandag 25 maart 2024

Jennifer Heylen: “Het licht van de spotlight moet op haar vallen”

Ze is net zoals zij

Jennifer Heylen speelt in ‘Northern Lights‘ het hoofdpersonage Denise. Op de set werd ze geweldig goed behandeld en kreeg ze zelfs een eigen trailer.

“Dan voel je je goed, hoor! Het acteerdorp bestond naast trailers ook uit allerlei trucks. Zo ben ik me eens nietsvermoedend beginnen om te kleden in de truck met de kostuums: daarvoor staat dat ding daar toch? Maar toen ik in mijn blote borsten en mijn onderbroek stond, draaide de costumière zich om: 'Jennifer! Dat is niet de bedoeling! We komen je kleren wel bréngen.' De rest van de opnameperiode heb ik het mogen horen: 'Pas op, straks doet ze weer haar kleren uit!”, schatert Jennifer in Humo.

De actrice vertoont vrij veel gelijkenissen met haar personage. Zo heeft Heylen net als Denise de neiging om elke ruimte in te palmen.

“Het licht van de spotlight moet en zal op háár vallen. Daarom wordt Lloyd ook verliefd op haar. Maar dat is meteen een valkuil in hun relatie. Hij voelt zich onmachtig, want alles gebeurt in haar tempo. En kijk: zo is het bij mij ook altijd. Als je houdt van rust en kalmte, moet je niet met mij samen zijn. Zélfs ik vind mezelf soms vermoeiend.”

Bio van Jennifer Heylen

Meer Over:

Jennifer Heylen