.
Jelle Van Dael
zondag 9 april 2023

Jelle van Dael: “Het was liefde op het eerste zicht”

Ze maakt een muzikale comeback

Lang geleden dat we nog iets hoorden van Jelle van Dael, alias Lasgo. Wel daar komt binnenkort verandering in. Jelle maakt binnenkort haar muzikale comeback met het nummer ‘Lovedrunk’. Een nummer dat ze uitbrengt onder het platenlabel van Rode Duivel Thibaut Courtois.

‘Lovedrunk’ gaat over, zoals de titel al doet vermoeden, verliefd zijn. Jelle is sinds kort opnieuw verliefd en voelt zich beter dan ooit. Wie de man in kwestie is, vertelt ze liever nog niet. Maar over haar muziek praat ze graag honderduit.

“Ik heb vijf jaar lang geen nieuwe muziek uitgebracht. Bij ‘Lovedrunk’ had ik meteen het gevoel: hier wil ik mee naar buiten komen. Liefde op het eerste gezicht. Het is een heel dansbaar dance-en pop-nummer. Ik ben hier trots op”, klinkt het in Dag Allemaal.

Dat we vijf jaar lang moesten wachten op nieuwe muziek heeft vooral te maken met de coronaperiode. Jelle genoot te veel van de rustige tijd en concentreerde zich volledig op haar zoon Kellen, die ondertussen elf is.

“Maar ik heb niet stilgezeten hoor. De voorbije jaren heb ik een stuk of dertig nummers geschreven. Het was alleen zoeken naar het juiste nummer om mijn comeback te maken. Ik heb er even aan gedacht om Nederlandstalige dancenummers te zingen omdat ze zo populair zijn, maar ik zing het liefst in het Engels.”