.
Jelle Florizoone
donderdag 19 januari 2023

Jelle Florizoone: van jeugdserie tot pornografisch getinte foto’s

Artistiek naakt’

Hij was enkele jaren geleden te zien als ‘Guido’ in ‘Familie’ en ook in de kinderserie ‘Rox’ speelde hij ‘Rick’. Maar ondertussen zijn er al heel wat jaren verstreken en is het tijd voor een nieuwe wending in zijn carrière en hoe kun je dit beter doen dan door een account op ‘OnlyFans’…

Vanaf 14 februari zal die te bewonderen zijn en dat is natuurlijk spannend. Mede omdat Jelle ook nog steeds in ‘Rox’ te zien is. Want op OnlyFans krijg je vaak heel wat pikante dingen te zien.

“Amir en ik merkten op Instagram dat er een grote vraag was om meer over onze relatie te vertellen. Daarom niet per se seksueel, eerder over ons dagelijks leven. Et voilà, dat willen we nu dus delen”, hetzij via dit”, vertelt Jelle Florizoone aan TV Familie.

Mensen hebben bepaalde verwachtingen als het om OnlyFans gaat maar bij Jelle en zijn vriend Amir zal het niet gaan om ‘pure naaktheid’.

“Er zullen dingen op komen die eventueel niet mogen op Instagram, maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op. We willen dichter bij de mensen staan. Mede omdat we merken dat er vraag naar is”, vertellen ze aan TV Familie.

Bio van Jelle Florizoone en O.T. Fagbenle