.
News Image

Jean Blaute past voor de MIA’s

En daar heeft hij een goede reden voor.


De VRT en Muziekpunt hebben vorige week vele honderden VIP-uitnodigingen verstuurd. Spring de ene VIP een gat in de lucht, dan is er weer een andere VIP die teleurgesteld de mail delete. De kans is groot dat Jean Blaute bij die laatste groep hoort. De reden? VIP’s zijn welkom, hun partners moeten thuisblijven.



“Beste MIA's, hartelijk dank voor de eenpersoons VIP invitatie , maar als Yoko niet mag meekomen komt deze John ook niet. Ik kijk sowieso liever op tv, ik ben 67 en moet veel pipi doen en dan moet ik teveel door die grote zaal rennen, en dan nog die gescheurde meniscus.. you see..”, schreef Jean Blaute op Twitter.



“Poppunt & VRT nodigen je uit op de dertiende editie van de MIA's en het VIP-feest. Donderdag 6 februari 2020 - 19u00 - Locatie: PALEIS 12 - Brussel- Deze uitnodiging is strikt persoonlijk en geldt voor 1 persoon. Laat snel weten of je erbij kan zijn, want de plaatsen zijn beperkt en worden toegekend in volgorde van inschrijving. Bevestigen kan tot en met 19 januari. Kan je niet komen? Laat het ons dan even weten. Zo kunnen we nog iemand anders blij maken”, dat staat er in de uitnodiging. Jean Blaute heeft laten weten er niet te zijn, dus is er iemand anders die wél kan komen. Maar dan ook zonder partner….


Bio van Jean Blaute

Meer Over:

Jean Blaute