.
Janine Bischops in Familie
zaterdag 10 december 2022

Janine Bisschops: “Dat deed me heel veel pijn”

Ze ging snel achteruit

Een tijdje geleden moest Janine Bisschops haar boezemvriendin Nicole Josy afgeven. Nicole en Hugo en Janine waren al jarenlang bevriend met elkaar en deelden vele mooie momenten samen.

Janine heeft het erg moeilijk gehad met het verlies van haar boezemvriendin. Ze kenden elkaar tenslotte meer dan 50 jaar. Janine kreeg dan ook een ereplaats op de eerste rij tijdens de begrafenis.

“Onze band was enorm sterk. Maar zowat iedereen droeg Nicole een warm hart toe. Het was zo’n toffe en plezante vrouw. We hebben elkaar ons hele leven lang geplaagd. Toen ik haar achteruit zag gaan, deed me dat heel veel pijn. We hebben zoveel mooie momenten beleefd”, zegt Janine in Tv Familie.

Deze maand zouden Nicole en Hugo 51 jaar getrouwd zijn, en het was nog maar de vraag hoe Hugo daar zal mee omgaan, zo kort na het overlijden van zijn vrouw.

“Dat werd een heel emotioneel beladen moment, dat weet ik zeker. Gelukkig heeft Hugo veel contact met zijn familie. Hij zal zich tijdens de feestdagen niet alleen voelen. Hij heeft ook veel vrienden. Maar er komen nog heel wat eerste momenten die hij zonder Nicole zal moeten vieren", weet Janine Bischops.

Download onze app voor Android of iOS