.
Janine Bischops
zaterdag 3 december 2022

Janine Bischops: “ Ze zaten constant aan elkaar”

Ze lieten elkaar niet los

Op 1 december zouden Nicole en Hugo 51 jaar getrouwd zijn geweest. Het koppel zal het niet meer samen kunnen vieren want Nicole overleed op 3 november na een ongelukkige val van de trap.

Voor Hugo is het verlies een zware klap om te verwerken en het is nog maar de vraag of hij deze klap ooit te boven zal komen. Hij krijgt heel veel steun van vrienden, familie en fans, en ook van boezemvriendin Janine Bischops.

“Nicole was door haar alzheimer beetje bij beetje aan het weggaan, maar ik ben ervan overtuigd dat ze die huwelijksdatum nooit zou vergeten. Zo sterk was hun connectie. Nicole en Hugo waren het mooiste koppel dat ik ooit heb gekend”, zegt ze in Tv Familie.

Nicole en Hugo waren onafscheidelijk, waar ze ook heen gingen, niks kreeg hen uit elkaar. Zo herinnert Janine zich nog een mooi momentje toen ze met drie op reis waren.

“We waren op reis in Duitsland en zaten met ons drietjes op de achterbank, ik in het midden. En op mijn schoot hielden Nicole en Hugo elkaars hand vast. Ja, die zaten constant aan elkaar. Ik heb hun liefde vijftig jaar lang vanop de eerste rij kunnen bewonderen.”

Download onze app voor Android of iOS