.
Jani Kazaltzis
dinsdag 21 juni 2022

Jani Kazaltzis openhartig: “Ik had soms meer tijd moeten maken voor belangrijke dingen”

Hij moet soms keuzes maken

De carrière van Jani Kazaltzis ontvouwde zich pijlsnel. Hij werd in een stroomversnelling gebombardeerd tot dé tv-stylist van de lage landen. Door zijn tv-carrière heeft hij in het verleden bepaalde dingen moeten missen, omdat hij te druk bezig was met programma's te maken. “Dat is het enige waar ik spijt van heb”, vertelt hij openhartig in Het Laatste Nieuws.

“Ik had soms meer tijd moeten maken voor de dingen die er echt toe doen. Als je op jonge leeftijd plots in een carrièrestroom zit, moet je soms moeilijke keuzes maken. Je zet alles in op je professionele leven en denkt dat het zo moet. Er waren momenten dat ik vier, vijf programma's tegelijk maakte. Achteraf bekeken veel te veel natuurlijk.”

Door zijn drukke BV-bestaan schoot hij tekort in zijn persoonlijke leven. “Ik heb doorheen de jaren wel wat gemist. Verjaardagen en begrafenissen enzo. Dat is me toen terecht kwalijk genomen. Opnames hadden steeds prioriteit. Stond er een draaidag gepland? Dan was ik onbeschikbaar. Toen durfde ik dat niet te zeggen, denk ik. Nu maak ik duidelijke keuzes en skip geen belangrijke dingen meer. De prioriteiten zijn herschikt”, vertelt hij .

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jani Kazaltzis

Meer Over:

Jani Kazaltzis