.
News Image

Jani Kazaltzis klaar voor elfde seizoen Zo Man Zo Vrouw

Niels Albert krijgt stijladvies van Jani Kazaltzis.

Jani Kazaltzis maakt vanaf kerstdag, dinsdag 25 december, opnieuw komaf met Vlaanderens lelijkste outfits in een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw. En dit keer krijgen niet enkel de koppels een volledige make-over, want ook het programma zelf wordt in een nieuw jasje gestoken: het elfde seizoen verhuist van VIJF naar VIER. 7 koppels wagen zich aan een grondige restyling van de kritische stijlgoeroe en het eerste koppel dat modeadvies krijgt is voormalig veldrijder en Wereldkampioen Niels Albert en zijn vriendin Valeska. Zij schakelen Jani in voor een feestelijke make-over en met familiefeesten en recepties in aantocht is een beetje extra sparkle geen overbodige luxe. Hoe kom je als koppel stijlvol voor de dag? En wat moet je zeker niet aandoen tijdens Kerst met de familie?

Niels is de grapjas van de familie en hij verkleedt zich enorm graag. Dit jaar wil hij in een sneeuwmannenkostuum de avond opfleurenen, maar dat is niet naar de zin van Jani én al helemaal niet van Valeska: “Hij ziet eruit als een goedkope kerststronk en ik zou graag een deftige stronk hebben voor Kerst. Hij hangt al 364 dagen de clown uit, dus één dag mag hij wel eens in stijl afsluiten (lacht).” En bij het inspecteren van de kleerkast van Niels, wordt al snel duidelijk wat Valeska bedoelt. Zijn dressing is volledig ingepalmd door zijn vriendin, waardoor de Wereldkampioen veldrijden naar het waskot moest verkassen. Daar treft Jani een veredelde carnavalwinkel aan en wanneer Jani ook nog eens een body fleece vindt, staat hij helemaal met zijn mond vol tanden …

Niels heeft daarentegen weinig reden tot klagen: “Valeska is een vrouw die altijd mooi opgemaakt is. Soms heeft ze wel eens iets aan dat ik niet graag zie, maar dat is raar of zelden! Ze is wel altijd stoer gekleed en ik zou haar graag eens opgekleed willen zien in een pak bijvoorbeeld, een beetje vrouwelijker eigenlijk.” Haar kleerkast ziet er dan ook pico bello uit, iets waar Jani alleen maar vol lof over is.

Zo Man Zo Vrouw - Elke dinsdag om 20.35 op VIER