.
News Image

Jani Kazaltzis in tranen in Gert Late Night: 3 jaar heel triestig geweest

Liefdesbreuk hakt er diep in.


Maandag was Jani Kazaltzis de daggast bij ‘Gert Late Night’ op VIER. Op het einde van de dag mocht Jani Kazaltzis het bed delen met één van zijn beste vrienden: James Cooke.



Een tijdje geleden raakte bekend dat Jani Kazaltis en zijn vriend na jaren uit elkaar gingen en dat was een hele shock voor de presentator. In bedgeheimen praatte Jani openhartig over zijn breuk. Het werd een emotioneel gesprek, want Jani is er erg aan toe geweest. “Ik ben heel, heel triestig geweest. Ik denk toch dat de mensen dat ook niet weten, maar ik ben drie jaar héél triestig geweest”, vertelde Jani Kazaltzis in ‘Gert Late Night’. Zijn relatie liep op de klippen en dat was een breuk die voor heel wat verdriet zorgde. “We zouden nu 13 jaar samengeweest zijn. Het was tien jaar rozengeur en maneschijn, maar ook drie jaar kak. ‘Dancing With The Stars’ was voor mij een heel moeilijke periode, dat kwam midden in mijn miserie. Dat was echt de hel”, reageert Jani Kazaltzis. “Ik heb toen heel vaak bij Gert Verhulst in de auto gezeten, dat het niet meer ging. Het was een heftige periode, ik ben in die periode ook 9 kilo gewicht verloren. Ik vind het heel spijtig wat we niet meer samen zijn. Ik heb het er heel moeilijk mee als ik daarover babbel. Dat is echt… dat is zo je buddy, hè”, snikt een emotionele Jani in bed bij James.



Jani en zijn ondertussen ex-vriend zien elkaar nog regelmatig en zijn elkaars buddy. “Dat gaat ook altijd zo zijn. Dat is mijn beste vriend, we zien elkaar elke dag. Het is oké, het is oké. Maar je hebt wel het gevoel dat je wereld ineenzakt. En je voelt je heel eenzaam”, geeft de normaal altijd even vrolijke Jani Kazaltzis toe.



“Ik ben iemand die entertaint en mensen doet lachen en die hebben geen boodschap aan mijn verdriet. Je hebt veel koppels die samenblijven, omdat dat net zo goed gaat. Maar er moet ook nog iets anders zijn. Je moet elkaar willen opeten en een passie hebben en dat was er niet”, gaat Jani verder. Het ondertussen ex-koppel heeft er volgens Jani echt alles aan gedaan om hun relatie te redden. “Van relatietherapieën tot psychologen, dat was nodig. Ik heb ook donkere gedachten gehad. Ik zou mezelf nooit van het leven ontnemen. Maar ik heb wel op het punt gestaan dat ik dacht: als ik morgen niet meer wakker word, i don’t care. “

Zover is het echter nooit gekomen, Jani kreeg de onvoorwaardelijke steun van zijn moeder en er was het masker van de tv-figuur Jani. “Dat heeft me gered, de camera. Daar kon ik gewoon in mijn wereld kruipen van lachen en plezier maken. En daar mocht dat ook. Alleen dat in m’n eentje thuiskomen, dan viel ik in een diepe put, besluit Jani Kazaltzis.

Bio van Jani Kazaltzis

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke