.
Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham
woensdag 25 mei 2022

Jani Kazaltzis heeft moeite moeten doen voor zijn droomhuis

Hij heeft goede zaken gedaan

Toen Jani Kazaltzis een boekje ging lezen in de tuin van het Museum voor Schone Kunsten droomde hij er al van om te kunnen wonen in de straat waar hij op uit keek tijdens het lezen. In de straat stonden maar 3 of vier huizen en dus leek die droom erg onhaalbaar voor de presentator.

“De kans leek erg klein, maar toen kwam dit huis te koop te staan. Die eerste dag stonden we hier al. Om acht uur ’s avonds kwamen we binnen en om drie uur ’s nachts zijn we naar buiten gegaan met een deal. We moesten dit gewoon hebben”, vertelt Jani over zijn huis in Dag Allemaal.

Jani en zijn ex-partner hebben heel wat moeten doen om Menno Vanriet, de vorige eigenaar te overtuigen. Het lukte hen met een fles wijn. Hij beseft dat hij veel geluk heeft gehad.

“Al wie elf jaar geleden stenen heeft gekocht, heeft daar een goede zaak aan gedaan. De prijzen zijn nu werkelijk belachelijk. “

Jani is altijd verliefd geweest op het huis, ondanks dat er in het begin niet veel was aan het huis om verliefd op te worden. “Het was lang onaangeroerd gebleven, laten we het zo zeggen. Een bevriend architect heeft toen gezegd dat we dit nooit in orde zouden krijgen, maar kijk nu. Het is nu volledig af.”

Download onze app voor iOS of Android