.
Jana De Bosscher en Christiaan Graulus
zaterdag 3 december 2022

Jana uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik sta verder met mijn gevoel dan hij”

Ze zet alles op alles

Het is zowaar ongezien. Wanneer koppels in ‘Blind Getrouwd’ besluiten om niet langer getrouwd te blijven, dan blijven ze vaak bij dat gedacht. Maar Jana De Bosscher niet. Zij moet toegeven dat ze Christiaan heel erg mist.

“Ik kreeg meer en meer spijt van onze beslissing. Na het beslissingsmoment heb ik dagenlang geweend en kreeg ik Christiaan niet uit m’n gedachten. Als hij iets op Instagram plaatste, moest ik het meteen gezien hebben. Dat was niet normaal voor iemand die net ‘gescheiden’ was, hé”, bekent ze in Dag Allemaal.

Dat Jana hier nu zo over denkt, is niet meteen de reactie die alle kijkers van het programma hadden verwacht. Jana leek bijzonder hard voor Christiaan te zijn en het leek beter dat ze uit elkaar gingen dan dat er meer gekwetsten zouden uitkomen.

Christiaan heeft de deur richting Jana nog niet volledig gesloten, maar wist ook niet goed hoe Jana nu achter haar beslissing stond.

“Ik denk dat ik iets verder sta met mijn gevoel dan hij. Hij had het al een plaats gegeven. Maar ondertussen spreken we af en toe nog eens met elkaar af. We zien dan wel waar het ons brengt, hé. Voorlopig zijn we ook nog niet officieel gescheiden, dus ik ga gewoon – opnieuw – volop voor mijn man.”

Download onze app voor Android of iOS