.
jan van den bosch en Werner De Smedt in Familie - aflevering 7009
vrijdag 9 december 2022

Jan Van den Bosch: “Ik weet dat dat niet evident is”

Ze deed het fantastisch

Wanneer je in een relatiebreuk terecht komt en er zijn kinderen in het spel, dan moeten er heel wat zaken geregeld worden. Dat was niet anders bij Jan Van den Bosch en zijn ex-partner Fran. Gelukkig gingen de twee als vrienden uit elkaar en ging het regelen allemaal vlot.

“Er is ook weinig om ruzie over te maken. Het is niet dat ik een kasteelheer ben met een multimediabedrijf dat miljoenen omzet draait. Ik leid een eenvoudig leven”, zegt hij in Dag Allemaal.

Jan wou heel graag in de buurt van de kinderen blijven wonen en dat is hem goed gelukt. Bovendien ziet hij zijn dochter Sam nu geregeld op de set van ‘Familie’ waarin zij een gastrolletje speelt.

“Sam is altijd een heel expressief kind geweest. In de serie is Rudi donor geweest voor een lesbisch koppel, en toen de scenarioschrijvers het idee kregen om zijn dochter Finn eens uitgebreid op te voeren, zochten ze een actrice. Ik weet dat met kinderen draaien niet altijd evident is, dus ik dacht aan Sam, als ze dat zag zitten.”

Maar net zoals alle andere kinderen moest Sam auditie doen en moest het ook goed zijn. “Als vader ben je natuurlijk niet objectief, maar ‘she nailed it!’”

Bio van Jan Van den Bosch