.
News Image

Jan Smit op Vestrock Junior 2014

Op vrijdag 6 juni 2014 is er weer Vestrock Junior, een festivaldag speciaal voor kinderen en hun ouder(s), verzorger(s) of opa's en oma's. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Vestrock is er trots op om Jan Smit te kunnen presenteren als extra headliner voor de juniordag.

Op vrijdag 6 juni 2014 is er weer Vestrock Junior, een festivaldag speciaal voor kinderen en hun ouder(s), verzorger(s) of opa's en oma's. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Vestrock is er trots op om Jan Smit te kunnen presenteren als extra headliner voor de juniordag. Daarnaast heeft de organisatie de boyband B-Brave weten te strikken. Voor de allerkleinsten zullen Bob De Bouwer en Wendy aanwezig zijn, die naast liedjes ook een meet & greet zullen verzorgen. Op het veld zal bovendien acrobatiek te zien zijn door Full Stop Acrobatic Theatre en is er doorlopend verteltheater van Kapitein Kosto die over zijn spannende diepzee avonturen komt vertellen.

Het programma voor Vestrock, op zaterdag 7 en zondag 8 juni, is ook bijna rond, met op de affiche onder meer White Lies, Di-Rect, Blaudzun, Daan, Peter Pan Speedrock en vele anderen. De kaartverkoop loopt via http://www.vestrock.be/ en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. Alle vier eerdere edities van Vestrock en Vestrock Junior waren volledig uitverkocht. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor Vestrock Junior € 17,50 en voor Vestrock € 30,00 per dag. Combitickets zijn verkrijgbaar voor zaterdag en zondag voor € 50,00.

Bio van Jan Smit en Bob De Bouwer

Meer Over:

Jan Smit Bob De Bouwer