.
Jamie-Lee Six in De Verraders
zaterdag 9 april 2022

Jamie-Lee Six openhartig over kinderwens

Ze gaat nog even wachten

Ze is 23, heeft een eigen huis en een vaste vriend. Daarnaast heeft ze een carrière die in de lift zit en komt er nog heel wat moois aan. Het gaat goed met ‘verrader’ Jamie-Lee Six, die elke maandagavond te zien is op VTM in ‘De Verraders’. Een logische volgende stap zou zijn dat er ook binnenkort kindjes bijkomen. Maar daar is de actrice nog niet aan toe.

“Ik heb altijd gezegd dat ik op mijn 33ste zeker mama wil zijn. Maar als het kan, mag het ook vroeger. Binnen een jaar of drie, vier zou ik aan kindjes willen beginnen. Mijn broer heeft er twee en die zijn superkoddig. Ik ben meter van zijn dochtertje. Ze is nu 2,5 jaar en moet na de paasvakantie naar school. Ik ga haar minder zien, dat zie ik echt niet zitten”, zucht Jamie-Lee in Dag Allemaal.

27 is de dag van vandaag behoorlijk vroeg om mama te worden. Maar dat deert Jamie-Lee niet. Zij is er klaar voor. “Ik werk al sinds mijn 15de. Ik heb een huis en een auto, de volgende stap is mama worden. Dan zet ik efkes alles on hold en daarna begint weer’n nieuwe levensfase.”

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six