.
Jamie-Lee Six
donderdag 14 maart 2024

Jamie-Lee Six: “Dan weten mijn volgers het ook”

Ze is een open boek

Het was alweer eventjes geleden dat we nog iets gehoord hadden van Jamie-Lee Six. Maar voor de fans hebben we goed nieuws, want Six is te zien in een nieuw VTM GO programma. Daarnaast zet ze zich ook in voor JEZ!

“Om deze goededoelenactie te steunen zal ik samen met Laura Tesoro en Henri PFR een feestje bouwen op de Grote Markt in Mechelen. Op 27 maart is dat. Ik zal daar als master of ceremonies fungeren naast het dj-collectief LOUIS XIV. Ik zal het publiek wat opzwepen, iets wat ik geweldig graag doe. En ondertussen steun ik zo ook een goed doel. Een win-win, dus. Ik zal me trouwens ook nog op een andere manier inzetten voor JEZ!, maar daar kan ik nu nog niks over verklappen”, klinkt het in Tv Familie.

Jez! Zet zich in voor jongeren en wil hen helpen bij de moeilijke thema’s in het leven. Ook Jamie-Lee komt regelmatig in aanmerking met die thema’s.

“Zelf ben ik heel open op sociale media. Als ik me slecht voel, weten m'n volgers het ook. Ik schaam me daar niet voor. Het leven loopt niet altijd over rozen, dus vind ik dat je daar eerlijk over moet zijn. Ik wil met mijn stem aantonen dat het leven niet altijd perfect is. Daarom vind ik het belangrijk dat jongeren daarover durven en kunnen praten.”

Bio van Jamie-Lee Six en Laura Tesoro