.
James Cooke
zondag 23 januari 2022

James De musical biedt kansen aan nieuw talent

De BV's waren lovend over de cast

8 weken lang konden we genieten van de mooiste musicalscènes uit het leven van een BV. Acht weken lang zetten verschillende musicalacteurs hun beste beentje voor om de BV waardig in de bloemetjes te zetten. Maar aan al die mooie scènes gingen er ook heel wat audities aan vooraf. En heel wat kennissen van James Cooke en zijn man Dorian Liveyns namen deel aan de auditie. Zo ook Victor en Pauline, die samen met James studeerden in Tilburg.

“Dorian en ik zijn goede vrienden. Ik zie hem nu minder omdat ik in Amsterdam woon en drie jaar op cruiseschepen heb gezongen. Dit was mijn eerste grote project in België”, klinkt het bij Victor in Dag Allemaal. Net als alle artiesten mocht ook hij een solonummer zingen. “Je staat daar dan met knikkende knieën omdat je je afvraagt wat die BV ervan gaat vinden. Maar ondanks de wervelwind aan emoties bleef ik vastberaden om er iets moois van te maken.”

Ook Pauline blikt terug op een mooie opnameperiode. “Tijdens de opnamen besefte ik niet dat mensen daar niet voor mij zaten. Ik was te gefocust. Geen tijd om te stressen.” Dat de BV’s de lofzang op hun carrière wel konden appreciëren, bleek uit de reacties die via James tot bij de acteurs doorsijpelden.”

Download onze app voor iOS of Android