.
Pat Krimson
dinsdag 20 februari 2024

Pat Krimson reageert met kritiek op ‘Regi, de musical’

“Redelijk wat anekdotes vergeten”

Dat Pat Krimson en Regi Penxten nooit de beste vrienden zijn geweest, dat is al lang geen geheim meer. De twee reageerden dan wel al een tijdje niet meer op elkaar, toch kon Pat het niet laten om na de uitzending van ‘James, de musical’ met Regi in de hoofdrol, te reageren op sociale media.

Pat schreef op sociale media dat hij net zoals veel Vlamingen naar de uitzending had gekeken, maar dat hij ook wat bedenkingen had bij wat er allemaal gezegd is geweest die avond.

“Start van uw carrière, redelijk wat anekdotes vergeten ? Uw vader heeft een cassette voor mij afgegeven in Het Vormingscentrum in Hasselt (Vizo) aan mijn papa. Als labelmabager van Dance Opera heb ik toen een afspraak gemaakt met U, Filip en uwe papa. Ik hoorde dadelijk dat er veel talent in de demo zat”, citeert Dag Allemaal.

Wat Pat ook stoort is dat Regi Anneke Vervoort niet vernoemde wanneer het ging over zijn grote doorbraak met Milk Inc.

Op die post kwam heel wat reactie, allemaal van fans van Pat. De dj moest al snel iedereen oproepen om het toch proper te houden en liet ook weten dat hij geen probleem heeft met Regi, maar dat hij wel de waarheid eens wou vertellen.