.
James Cooke
donderdag 8 december 2022

James Cooke zag zijn man als een onenightstand

“Ik ga me hier niet binden”

James Cooke verovert de Vlaamse televisie met zijn unieke programma’s die niemand onberoerd laten. Toch is hij naast zijn job als presentator, programmamaker en acteur ook nog een familieman die heel graag cadeautjes geeft tijdens de feestdagen.

“Wij komen niet vaak samen tijdens het jaar. Maar kerstmis is een vaste afspraak. Voor mij is het de dag van de cadeautjes. Mijn familie vindt dat ik serieus kan overdrijven. Maar ik vind het leuk om te verrassen”, vertelt James aan Het Laatste nieuws.

Zijn man Dorian is zijn rots in de branding.” Ik heb echt het lot gewonnen met hem. Hij is mijn lichtpuntje na een mottige dag. Mijn veilige haven”, vertelt James Cooke oprecht.

Toch heeft James hem laten wachten. “Ik voelde iets voor Dorian maar dacht: nee, James, je zoekt gewoon een rebound voor de vorige. Ik heb toen tegen hem gezegd: ‘Voor mij was dit een onenightstand, ik ga me hier niet binden.’ Daarna heeft hij het spelletje ‘hard to get’ gespeeld. En dat heeft natuurlijk gemarcheerd”, zo onhult James Cooke aan Het Laatste Nieuws.

Hun relatief recent huwelijk was voor hen een extra bevestiging van hun liefde.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van James Cooke en Dorian Liveyns