.
James Cooke
donderdag 17 november 2022

James Cooke: “Wij zijn snel naar elkaar toegegroeid”

Hij heeft een sterke band met zijn schoonmoeder

Heel wat mannen hebben niet altijd de beste band met hun schoonmoeder. De klik ontbreekt en er is heel vaak een kille sfeer tussen de twee. Wie daar geen last van heeft is James Cooke. Hij heeft het enorm getroffen met zijn schoonmama, de mama van zijn man Dorian.

“Isabelle en ik zijn heel snel naar elkaar toegegroeid omdat Dorian zo rap bij mij is komen wonen. In die zeven jaar dat we samen zijn hebben zij en ik nooit ruzie gehad. We kroppen ook niets op, als we het niet eens zijn over iets, zeggen we dat gewoon”, vertelt James in Dag Allemaal.

De band is zo sterk tussen schoonmoeder en schoonzoon dat Isabelle zich gerust een tweede mama mag noemen voor James. Iets wat Cooke ook alleen maar kan bevestigen.

Hun eerste ontmoeting met elkaar herinneren ze zich ook nog heel goed. Dat was backstage bij een voorstelling van ‘Wickie de Musical’ in Rotterdam.

“Ik weet nog dat ik zenuwachtig was. Het was al officieel, maar nog pril, hé. De eerste keer dat we dan echt kennismaakten was bij jullie thuis in Ronse”, zegt James.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke