You are here

James Cooke werkt journalist op de zenuwen

29/06/2020 09:20-

Deze journalist is fan van James Cooke, maar hij ergert zich aan één ding.

James Cooke heeft deze zomer een 'rustige' zomer. Hij is weliswaar met tv-werk bezig, maar voorlopig zien we hem niet op het scherm. Dit najaar is er wel een nieuwe editie van 'Gert Late Night' en verder werkt hij aan een programma over mensen die terminaal zijn. Zware kost dus en dat vergt veel van de presentator.
Dat nieuwe programma is iets totaal anders dan wat James in het verleden heeft gemaakt. Misschien zal Joël De Ceulaer van De Morgen wel grote fan van het programma zijn. Eigenlijk is hij dat al een hele tijd van James. Maar er is toch iets aan James waaraan de journalist zich ergert.

“Beste James Cooke, het valt u zelf misschien niet meer op, dus u moet daar toch eens op letten. Er kan in uw talkshow geen ‘gat' of ‘staaf' of ‘paal' of ‘bal' de revue passeren of u moet in beeld komen met een vette knipoog en bijbehorende kwinkslag”, lezen we in de krant De Morgen. James is een grapjas en hij doet dat goed. Ergens geeft De Ceulaer dat ook toe, anders zou hij gewoon wegzappen op het moment dat James Cooke grapjes maakt. Maar dat doet hij niet. “Ik ben, zoals u weet, een trouwe kijker. Ik heb een zwak voor olijke duo's. Eerst Cooke en Verhulst, dan Zinzen en Van Cauwelaert – en een mens kan vredig gaan slapen. Maar die seksmopjes beginnen dus stilaan geweldig op mijn zenuwen te werken”, besluit De Ceulaer.

Meer nieuws over:

James Cooke, Gert Late Night

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

Gerelateerde bio's: