You are here

James Cooke onthult het geheim achter populaire rubriek in Gert Late Night

13/09/2019 20:00-

Waarom zijn de ‘Bedgeheimen’ zo’n succes?

Dat Gert Late Night zo’n groot succes is, heeft het programma zonder enige twijfel ook te danken aan de ‘Bedgeheimen’ die James Cooke elke avond houdt met één van de centrale gasten. Bijna elke BV die te gast is op de Evanna eindigt in tranen nadat ze in bed kropen met James Cooke voor de rubriek ‘Bedgeheimen’. Hoe slaagt James Cooke erin telkens opnieuw die gevoelige snaar te raken bij de gasten van Gert Late Night?

Een echt geheim achter de rubriek is er niet volgens James Cooke, maar de sympathieke Gentenaar ziet toch één element dat volgens hem cruciaal is: “Weet je wat het is? Mensen krijgen niet vaak de vraag hoe ze zich voelen. Als het dan een keer gebeurt, verschieten ze er zelf vaak van wat ze allemaal vertellen,” klinkt het bij James Cooke in Het Laatste Nieuws.

En natuurlijk wordt de rubriek ook heel professioneel aangepakt, onthult James in het dagblad. Zo’n gesprek dat in het programma herleid wordt tot hooguit enkele minuten kan in het echt tot wel anderhalf uur duren. En James geeft ook toe dat hij een nieuwsgierige aard heeft en oprecht geïnteresseerd is in alle gasten die ze uitnodigen.

Meer nieuws over:

James Cooke, Gert Late Night

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

Gerelateerde bio's: