.
James Cooke
donderdag 16 december 2021

James Cooke: “ik wist meteen dat ik goud in handen had”

"Ik wist bij aanvang dat we goud in handen hadden..."

James Cooke is laaiend enthousiast over zijn nieuwe programma ‘James De Musical’. “’James de musical’ is helemaal wat ik ben. Mijn twee werelden, musical en televisie, komen hier samen. Dit is mijn passie en helemaal mijn ding”, vertelt James in Het Laatste Nieuws.

“Ik wist bij aanvang dat we goud in handen hadden, indien alles wat we deden zou kloppen”, voegt James Cooke eraan toe in het dagblad. En natuurlijk vormen de gasten een belangrijk element van het succes. Dat beseft de televisiemaker maar al te goed…

“Onze gasten zijn onze helden. Ze worden met respect en liefde onthaald”, benadrukt James Cooke in Het Laatste Nieuws. Al wilde niet iedereen meedoen aan het programma…

“Natuurlijk zijn er BV’s die de boot hebben afgehouden. Daar heb ik respect voor. Maar: de lijst van gasten die ik wilde, is ook de lijst van het uiteindelijke programma geworden”, benadrukt James Cooke, die eraan toevoegt dat hij met alle gasten een bijzondere band heeft.

“Zonder die klik zou ik dit niet tot een goed einde kunnen brengen”, klinkt het eerlijk bij James Cooke in Het Laatste Nieuws. “Er staan natuurlijk nog namen op mijn verlanglijstje die niet durfden toe te happen, maar misschien komt dat nog.”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke