.
James Cooke
donderdag 19 oktober 2023

James Cooke: “Ik moet altijd zelfverzekerdheid uitstralen”

Hij is een echte twijfelaar

Goeie vrienden in het leven zijn onmisbaar. Dat weet ook James Cooke. Hij zal hen altijd raadplegen als hij met een dilemma zit. Je moet als mens niet alles altijd zelf willen oplossen. Vrienden zijn er om mee richting aan je leven te geven.

Onlangs nog stond James opnieuw voor een dilemma. Eentje waarmee hij niet terecht kon bij zijn man Dorian.

“Of ik nog eens op reis zou gaan met Dorian. Ik had het druk, we hadden minder tijd gehad voor elkaar. Aan Dorian kan ik het dan niet vragen, want ik wil hem graag verrassen. En naar waar dan? Zulke dingen. Het is trouwens een roadtrip langs de westkust van Amerika geworden, drie volle weken met de camper. We zijn net terug. Ook op reis ben ik al eens met het werk bezig, maar het lukt ons meer dan genoeg om ook in het moment te staan, met ons tweeën. Dat is hemels. Dan zegt Dorian: 'Liefje, vandaag was echt van ons alleen.' Dat zijn de mooiste dagen, als de buitenwereld even helemaal niet bestaat”, vertelt James aan Dag Allemaal.

Ook bij Gert Verhulst kan James altijd terecht, zeker op vlak van goede raad op professioneel gebied. Ze hebben samen hun eigen televisiehuis Dedsit en ze werken dus vaak samen.

“Soms werken we elk op ons eilandje, zoals Gert met 'De Verhulstjes' en ik met 'James De Musical'. En ook al is die er niet altijd, dan moet ik de zelfverzekerdheid van een kapitein uitstralen. Want hoe kan je anders willen dat je mensen vertrouwen in het project? Ik ben nochtans een twijfelaar.”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke