.
Jacques Vermeire
donderdag 7 september 2023

Jacques Vermeire: “Dat is heel afmattend” 

Hij wil het zelf niet meer doen 

Comedy, het blijft ontzettend populair in ons land en de comedians van ons land worden op handen gedragen. Maar de allerpopulairste comedian blijft toch wel Jacques Vermeire.

Jacques is al heel wat jaren bezig en dat levert hem veel voordeel op. Hij kan zichzelf meer veroorloven dan gasten van 25 jaar.

“We lachen met alles en iedereen, dus ook met onszelf. Dat we oude, witte mannen zijn die straks terug naar het reservaat moeten. We misbruiken onze leeftijd”, legt Jacques collega Luc Verschueren uit.

Luc en Jacques hebben al een behoorlijke leeftijd, maar ze zijn nog erg kwiek voor hun leeftijd. Al kan Jacques de mensen wel begrijpen die op die leeftijd al jaren niks meer doen en alleen nog in hun zetel zitten en voetbal kijken. Iets wat hij zelf ook heeft gedaan.

“Als je heel je leven iets tegen je goesting hebt moeten doen, kan ik me inbeelden dat je zeer blij bent als je op een dag kunt stoppen met werken. Dat is afmattend, tegen je zin gaan werken. Ik heb als aankoper bij Bayer gewerkt in Antwerpen. En toen deed ik er alle dagen meer dan een uur over om op het werk te geraken. Dat was verschrikkelijk!”

Bio van Jacques Vermeire

Meer Over:

Jacques Vermeire