.
Jacotte Brokken
maandag 1 april 2024

“Jacotte Brokken heeft dat heel goed gecounterd”

Politiek incorrect en te zot voor woorden

Het is jammer dat de dag van vandaag nog altijd zoveel mensen te maken krijgen met bodyshamers. Negatieve opmerkingen over je lichaam en je uiterlijk kunnen je zelfvertrouwen een stevige knauw geven. Maar dat geldt niet voor Jacotte Brokken.

Jacotte kreeg in haar eerste jaar bekendheid vaak te maken met bodyshamers, maar die diende ze allemaal van antwoord. Zij laat zich niet kennen en laat zien dat ze zich goed in haar vel voelt en dat ze zichzelf heeft omarmt.

“Politiek incorrect én te zot voor woorden. Het moet toch over inhoud gaan en niet over de verpakking? Maar Jacotte heeft dat ongelooflijk goed gecounterd. Ze heeft de criticasters en internettrollen direct op hun plaats gezet. Ik denk dat ze met die attitude nog méér sympathie heeft gewonnen”, zegt Jules Hanot in Tv Familie.

Voor sommige mensen kan de weervrouw maar weinig goed doen. Zo zijn er zelfs enkele die denken dat ze kritiek mogen hebben op haar felgekleurde outfits.

“Het is jammer, maar negatieve kritiek hoort blijkbaar bij een job in de schijnwerpers. Dat heb je met pakweg voetballers en wielrenners evenzeer. Wat echter níemand kan ontkennen, is dat Jacotte een vakvrouw is. Ook in andere programma's staat ze haar mannetje. Of dat nu op de radio, in een quiz of in 'De Droomfabriek' is.”

Bio van Jacotte Brokken

Meer Over:

Jacotte Brokken