.
Jacky Lafon in Familie
zondag 8 januari 2023

Jacky Lafon over ‘De Buurtpolitie Vips: “Ik had er geen goed gevoel bij”

De opname was een beproeving

Jacky Lafon doet binnenkort haar intrede in een aflevering van ‘De Buurtpolitie Vips’. Hoewel de actrice reeds heel wat jaren ervaring heeft met het spelen van diverse rollen, was dit toch wel een buitengewone ervaring.

“De opnames moesten snel gebeuren. En ik was nog suf van de medicatie”, vertelt Jacky Lafon aan TV Familie. Ze had de dag voordien een migraineaanval en had een spuit gekregen om de pijn weg te werken.

“Afbellen wilde ik niet. Iedereen bij ‘De Buurtpolitie VIPS’ verwachtte mij, ik móest daar zijn. Maar ik acteerde dus met mensen die ik nog maar juist kende, en ik verstond de jonge agentes niet goed”, aldus Jacky.

Daarnaast was het op de locatie ook nog eens heel koud. “En dan moest ik nog m’n jas uitdoen”, vertelt Jacky Lafon aan TV Familie. De ganse crew was heel lief maar toch had Jacky er geen goed gevoel bij achteraf.

Hier en daar een zin vergeten, verkeerde woorden, allemaal zaken waarover ze zelf niet tevreden was. “Ik ben daarna met een ongelukkig gevoel naar huis gereden”, verklapt Jacky aan TV Familie.