.
Jacky Lafon
dinsdag 31 januari 2023

Jacky Lafon hoopt op terugkeer van ‘Rita’ in ‘Familie’

“Enorm dankbaar voor die rol”

Enkele maanden geleden ging het ’30 jaar Familie Feest’ door. Uiteraard was Jacky Lafon of meerbepaald ‘Rita Vandenbossche’ ook aanwezig op het feest.

“Awel, dat was voor mij echt één van de hoogtepunten van 2022. Dat ik nog altijd de publiekslieveling lijk te zijn van heel veel ‘Familie’-kijkers heeft mij enorm geraakt. Ja, dat deed héél veel deugd”, bekent Jacky Lafon aan TV Familie.

Toch zou ze het fantastisch vinden om terug te kunnen keren naar de gekende soap. “Ik zou het zo fijn vinden om nu en dan toch nog eens op te duiken in ‘Familie’. Want Rita moet toch ooit van dat cruiseschip geraken, hé”, vertelt Jacky aan TV Familie.

Momenteel kiest men daar meer voor jonge en multiculturele mensen, waardoor de kans klein is dat ze haar nog terug zullen vragen. Maar toch blijft ze positief. “Ik ben vooral enorm dankbaar voor die rol. En ik ben blij dat Rita nog niet vergeten is”, aldus Jacky Lafon.

Voor 2023 hoopt ze dat haar gezondheid haar toelaat om te doen wat ze graag doet en dat ze mentaal en emotioneel ook sterk blijft.