.
Jacky Lafon in Familie
dinsdag 24 januari 2017

Jacky Lafon is al 50 jaar zo dankbaar

Jubileumjaar viert ze met shows en boek.


Het jaar 2017 is een echt feestjaar voor Jacky Lafon. Deze sympathieke dame staat inmiddels al 50 jaar op de planken. Entertainen, mensen gelukkig maken en doen lachen staan voor Jacky helemaal centraal.

Een eerste show die eraan zit te komen is in het Plopsa Theater van De Panne op zondag 29 januari. Vanaf 14u staat ze er op het podium voor haar eerste jubileumshow, in het gezelschap van Daisy Thijs, Andrei Lugovski en Patrick Onzia in de stijl zoals we die van Jacky Lafon gewoon zijn. Tickets zijn nog steeds te koop via de site van het Plopsa Theater.

Jacky Lafon is het publiek steeds zeer dankbaar gebleven en daarom krijgen de jubileumvoorstellingen de naam Zo dankbaar ... mee. Na de première kan het publiek in februari nog vier dagen terecht in Jacky's geliefde Colisee te Blankenberge. Alle info hiervoor is te vinden op www.jackylafon.be.In Ment op zondag zei Jacky dat ze een echte volksmens is. Ze houdt eveneens van de Vlaamse artiesten en de Vlaamse liedjes die kunnen worden meegezongen door haar publiek, net als van het Franse Chanson met Edith Piaf.

Als primeur wist ze te vertellen dat er een nieuwe cd met moppen zal worden opgenomen. In de zomer wordt er dan een boekje uitgegeven met de pure waarheid met al haar geluk, emotie, tegenslagen en uiteraard ook foto's. De opbrengst hiervan zal naar het goede doel gaan.Tekst: Nico Vanaken

Download onze app voor iOS of Android