.
News Image

Jacky Lafon: “Fysiek is er nog geen enkel probleem”

Deze zomer staat ze weer in Het Witte Paard

Wie deze zomer in Blankenberge vertoeft, moet zekers eens een bezoekje brengen aan theaterzaal Het Witte Paard. Daar staat vanaf 22 juli Jacky Lafon op de planken met haar nieuwe show ‘Jubilee aan Zee’.

“We repeteren al een hele tijd en alles verloop zo goed als vlekkeloos”, vertelt Jacky in Primo. “Ook al ben ik een dagje ouder en zijn we door corona twee kostbare jaren verloren, fysiek is er nog geen enkel probleem.”

De voormalige actrice uit ‘Familie’ doet dan ook aan voldoende beweging. Zo gaat ze naar eigen zeggen vaak wandelen met haar hondje, zwemt ze en volgt ze ook yoga. “De repetities zijn trouwens ook al een soort fitness op zich”, klinkt het lachend.

Jacky staat inmiddels 57 jaar op de planken en kan dus over drie jaar haar 60-jarig jubileum vieren. De actrice laat echter nog niet in haar kaarten kijken. “Ik weet niet eens of ik volgende zomer nog een nieuwe show ga brengen”, klinkt het mysterieus.

“Ik twijfel, omdat ik het nog met veel passie doe. Het zijn niet alleen de shows op zich, maar ook de maandenlange voorbereidingen die eraan voorafgaan”, verduidelijkt Jacky in Primo. Wij hopen alvast dat we nog jaren van haar fratsen mogen genieten.