.
Florence Vandoorne en Jiri Punt
dinsdag 6 september 2022

Ja, Florence en Jiri zeiden “Ja!” in ‘Blind Getrouwd’

Zij trouwden maandagavond.

In de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ hadden VTM-kijkers front row seats voor het huwelijk van de eerste twee koppels.

Samen met zus Marie-Hélène beleefde Florence Vandoorne haar laatste ochtend als ongetrouwde vrouw. Ondertussen verzamelden vrienden en familie in Kasteel de Renesse in Malle waar Florence en Jiri Punt officieel hun ja-woord gaven.
Na de vier zenuwslopende weken voorafgaand aan hun huwelijk en de klamme handjes net voor hun eerste ontmoeting, was het tijd voor de geloften van het koppel.

Florence: “Zie ons hier nu staan, jij en ik. Hoewel we hierin stappen als twee vreemden, heb ik vertrouwen in de experten en ook al ergens in jou. Ik wil zelf ook mijn uiterste best doen om dit te doen slagen. Weet dat ik er voor je zal zijn, ook op de momenten dat het misschien wat minder gaat. Want je kent het wel: in goede en slechte tijden.”

Haar kersverse echtgenoot Jiri was betoverd: “Toen ik haar zag, was het echt de invulling van een sprookje, op een prachtige locatie in een kasteel en het was alsof een prinses binnenkwam met haar lach en haar prachtige blauwe ogen. Voor mij was het echt ‘wauw’!”

Ook hij had een tekst voorbereid: “Ik probeer van elk moment te genieten, ook van dit moment ondanks de zenuwen. Laten we samen ontdekken, groeien, genieten en leven, vandaag en hopelijk elke dag die volgt.”

Download onze app voor Android of iOS