.
News Image

Is dit de échte zangeres van Day One

Gerucht gaat al van maandag de ronde....

Het Nieuwsblad en Gazet Van Antwerpen hebben het vandaag in hun krant over de zangeres van Day One. Opvallend is dat de dame achter het masker meer interesse heeft van de pers dan van de bevolking want die lijken er niet van wakker te liggen. De journalisten, wij ook trouwens, zijn bijzonder benieuwd over wie het eigenlijk gaat en elk medium zou graag met keiharde bewijzen over de brug komen maar tot hiertoe is dat nog niet gelukt. Ook vandaag niet. Gazet Van Antwerpen noch Het Nieuwsblad durven het aan om de schrijven dat Katia Vanhemelryck de zangeres van Day One is. Katia wie? Inderdaad, de naam Katia Vanhemelryck doet bij niemand een belletje rinkelen. Had men niet gezegd dat Day One uit vier bekende mensen zou bestaan?

En dat is Katia duidelijk niet. Wie is Katia dan wel? Katia is de verloofde van Peter Muls, de manager van 3M8S en van Day One. Maandag al kregen we op onze redactie een eerste telefoontje met aanwijzingen die naar Katia verwezen. Maar net zo goed kon elke tip richting Kate Ryan wijzen. Het lijkt ons er sterk op dat iemand een spelletje aan het spelen is. Opvallend is dat heel wat fans van de 3M8S zouden weten wie de zangeres is en vermits Katia de verloofde is van de manager van de 3M8S, kan het best zijn dat de fans haar op die manier kennen. Er gaan ook geruchten dat Katia alleen afgelopen zondag op het podium stond en Kate Ryan verving omdat die naar Sochi moest. Kate Ryan ontkende in Café Corsari dat zij de zangeres van Day One zou zijn maar daar blijft het bij. Een duidelijk statement op de sociale media hebben we van haar nog niet gezien.

Zowel Vanhemelryck als Muls blinken uit in geheimzinnigheid."Praten is zilver, zwijgen is goed. Ik ga voor goud" schreef Peter afgelopen nacht nog op Facebook. Katia zou reacties van haar vrienden over Eurosong snel verwijderd hebben op Facebook. Het feit dat er op de Facebookpagina van Katia een masker van Day One staat, heeft niet de minste waarde. De groep deed eerder al een oproep aan hun fans om het getoonde masker in te stellen als profielfoto. We zijn nog altijd op zoek naar de eerste persoon die dag gedaan heeft. Katia zette de foto gewoon op haar Facebookprofiel, niet meer niet minder. "Lieve fans, onze zangeres zal nu zondag voor het eerst ook spreken, iedereen kijken dus naar eurosong , ennn stemmen natuurlijk-)", dat is het meest recente bericht op de Facebookpagina van Day One. Die pagina telt na al die weken amper 350 fans. Ook al opvallend: na het plaatsen van Day One voor de halve finale afgelopen zondag klonk er opvallend weinig applaus. Het publiek in de studio lustte Day One duidelijk niet maar onze bezoekers doen dat wel. Bewijs daarvan het massaal lezen van de berichten over Day One.

Wij vragen ons in ieder geval af hoe Eva Jacobs, Udo en Petra zich voelen bij de massale mediabelangstelling voor Day One. Want zij worden momenteel doodgezwegen door de media. Alles draait om Day One. Een meer dan geslaagde marketingstunt van Muls maar dat kan je hem moeilijk kwalijk nemen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Day One

Meer Over:

Day One Eurosong

Bio van Petra, Udo en Eva Jacobs

Meer Over:

Petra Udo Eva Jacobs