You are here

Intergalactic Lovers brengen ode aan Rene Magritte

02/06/2017 17:00-

Nieuwe single kondigt ook een nieuw album aan.

Na succesvolle releases van Tamino en Millionaire de laatste weken, stelt Unday Records vandaag met trots haar nieuwste signing Intergalactic Lovers voor. De video bij ‘Between the Lines’, een hommage aan Rene Magritte, is meteen ook de voorloper van hun derde album ‘Exhale’, dat verwacht wordt na de zomer.

Met 'Between The Lines' betreedt Intergalactic Lovers nieuwe paden. Alles voelt heel precies en gefocust aan, als het werk van een groep in volledige controle over het creatieve proces. De gitaarlijnen balanceren tussen de post-punk van Interpol en de melancholie van Editors met zelfs elementen van The Cure en een pompende baslijn die klinkt als New Order op hun best.

En dan is er natuurlijk Lara Chedraoui's stem nog, die zweeft tussen het smachtende verlangen van PJ Harvey en de puurheid van Karen O, zonder haar eigenheid te verliezen. Het is de interactie tussen al deze elementen die Intergalactic Lovers naar een hoger niveau tilt. 'Between The Lines' is een krachtige song die perfect de sfeer van hun liveshows vastlegt.

Meer nieuws over:

Intergalactic Lovers

Gerelateerde foto's:

Casa Blanca 2012 - dag 1

Intergalactic Lovers - Hemiksem - 01/08/2012

Marktrock 2011

Intergalactic Lovers - Leuven - 13/08/2011

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Intergalactic Lovers