.
News Image

Ingrii wil iedereen een vrolijke Kerst bezorgen

'Kerst met jou' is een origineel kerstnummer.


Heb jij je verzameling kerstalbums al uit de kast gehaald, de boom al opgetuigd en loop je stiekem ‘Stille Nacht’ te zingen? Dan ben je ook helemaal voor de nieuwe single van Ingrii? ‘Kerst Met Jou’ is een origineel kerstnummer dat helemaal doet wegdromen aan de sfeervolle tijd die voor ons ligt.



“De gedachte aan Kerstmis, geeft me een instant happy gevoel,” steekt Ingrii van wal. “Ik denk dat ik met dat gevoel niet alleen sta. Heel wat fans vroegen me wanneer ik eens een kerstnummer zou uitbrengen. Dus ik sprak hierover met mijn producer en tekstschrijver ‘ Laurens van Wessel ‘ en enkele dagen later zat ‘ Kerst met jou’ in mijn mailbox. Hij heeft het nummer speciaal voor mij geschreven. Het is dus alweer geen cover maar een prachtig nieuw kerstnummer.



Ingrii staat synoniem voor vlotte, vrolijke meezingers en haar kerstnummer moest – vond ze – dezelfde sfeer uitstralen. “Maar dan met alles wat een kerstnummer zo typisch maakt,” lacht ze. “Dat wil zeggen met de nodige ‘jingle bells’ zodat iedereen onmiddellijk in ‘the Christmas mood’ komt,” aldus Ingrii.



‘Kerst Met Jou’ ademt de sfeer van de laatste dagen van het jaar helemaal uit! Bovendien wordt je er helemaal happy van en de meeslepende melodie zorgt ervoor dat je het nummer – voor je het weet – de hele dag loopt mee te neurieën. De song doet me denken aan de kerstnummer van weleer maar heeft toch dat hedendaagse en tegelijkertijd tijdloze in zich. Bovendien tovert het nummer spontaan een glimlach op mijn gezicht. En ik hoop dat het nummer hetzelfde effect heeft bij heel wat andere mensen,” aldus Ingrii.



‘Kerst Met Jou’, de nieuwe single van Ingrii is ondertussen beschikbaar.



(Nico Vanaken)


Bio van Ingrii

Meer Over:

Ingrii